Marjo van Bergen

Marjo van Bergen

Marjo van Bergen

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Humanistisch geestelijk verzorger, alweer 15 jaar aan het werk met allerlei verschillende mensen, individueel en in groepen. Op allerlei plekken, maar nu is Groningen mijn belangrijkste standplaats. Hier, omdat het land mijn hart gestolen heeft en de mensen me aan het hart gaan.

Wat bied ik

Even rust, even stilstaan. Op adem komen. Ik maak ruimte, luister naar wat er met je leven gebeurt. Hoe richten de bevingen in jouw leven schade aan, in jullie leven samen? Terwijl er verder ook nog van alles gebeurt in een mensenleven. Het kan om verloren vertrouwen gaan, om verloren tijd, hoop, toekomst, werk, buurtcontacten, verstoorde relaties. Om gevoelens van schuld, schaamte, woede of onmacht. Eerst onder ogen zien, dan misschien ook gaan zien hoe je wél door kunt met je leven.

Hoe werk ik

Je kunt bij me terecht voor individuele begeleiding, maar ook voor een familie- of buurtgesprek. Of wil je graag in jouw vereniging, buurt, instelling of school in gesprek over wat de bevingen met je doen? Ik begeleid groepsgesprekken, o.a. met het kaartspel ‘Dit is mijn leven’, dat we aan het maken zijn voor het bevingsgebied. Voor instellingen die hun medewerkers (professioneel of vrijwillig) beter willen toerusten voor het gesprek over de bevingen zijn presentaties en workshops mogelijk.

Telefoon: 06 3800 7859
E-mail: m.vanbergen@gvagroningen.nl

Voor mensen met een vraag