Harriët Bergmans

Harriët Bergmans

Harriët Bergmans

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Mijn naam is Harriët Bergmans. Ik ben zowel vrijgevestigd geestelijk verzorger als geestelijk verzorger in de ouderenzorg. De manier waarop mensen naar zingeving zoeken op alle momenten in het leven, fascineert mij. Hierin samen op weg gaan, is echt ‘mijn ding’. Voor meer info: harrietbergmans.nl

Wat bied ik

Ik bied u begeleiding bij levensvragen vanuit een basishouding van openheid, respect en nieuwsgierigheid. Wanneer we ingrijpende gebeurtenissen meemaken in ons leven, bijvoorbeeld op het vlak van gezondheid of persoonlijke relaties, kan ons dat behoorlijk uit het veld slaan. Het is belangrijk om dan samen te zoeken naar de kern, naar wie wij in wezen zijn. Vanuit de eigen levensbeschouwing opnieuw richting te geven aan het leven. En zo samen een antwoord te vinden op deze levensvragen.

Hoe werk ik

U kunt met mij in contact komen via de mail, app of telefoon. We maken altijd eerst kennis en zien of het klikt. U bepaalt zelf of en hoe u het contact wilt voortzetten. Ik werk vanuit een algemene spirituele achtergrond en sluit hierbij altijd aan bij uw levensbeschouwing en spiritualiteit. Ruimte voor uw levensverhaal staat voorop. Ik werk vanuit mijn academische opleiding tot geestelijk verzorger. De contextuele benadering en het systemisch denken zijn hierop belangrijke aanvullingen.

Telefoon: 06 1238 7208
E-mail: h.bergmans@gvthuis.nl
Website: www.harrietbergmans.nl/

Voor mensen met een vraag