Nannie Bos

Nannie Bos

Nannie Bos

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Mijn naam is Nannie Bos. Ik ben sinds mijn afstuderen aan de Universiteit voor Humanistiek (2004) werkzaam als (humanistisch) geestelijk verzorger bij diverse zorgorganisaties binnen de ouderen-/verpleeghuis- zorg. Sinds 2016 werk ik voor bewoners van woonzorgcentra van de NNCZ in Hoogeveen.

Wat bied ik

Ik bied via GV-thuis vanuit de NNCZ de mogelijkheid aan om binnen de rust van uw eigen thuis-omgeving in gesprek te gaan over de thema’s die u bezighouden. Ik bied een luisterend oor en zal daarnaast vragen stellen om te komen tot de dingen waar u waarde aan hecht in uw leven. Zo komen we te spreken over wat er voor u werkelijk toe doet in uw leven en wat u energie geeft.

Hoe werk ik

Het leven loopt vaak anders dan we ons voorgesteld hadden. Eigen aan mens-zijn is dat we behalve krachtig ook kwetsbaar zijn. Wanneer we daarmee te maken krijgen worden onze zekerheden op de proef gesteld. Dan kan er de behoefte ontstaan om het beeld van je leven te herzien. Als geestelijk verzorger zie ik mezelf als een ‘verbinder’; iemand die los van oordelen, helpt lijnen van je levensverhaal te ‘ontrafelen’ en tot een nieuw zinvol geheel ‘samen te binden’.

Telefoon: 06 5337 5641 (bereikbaar op maandag)
E-mail: n.bos@gvthuis.nl

Voor mensen met een vraag