Pieter Groen

Pieter Groen

Pieter Groen

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Ik heb sinds 1990 ervaring in geestelijke begeleiding in zorginstellingen, kerken en in heel de samenleving. Ik heb o.a. theologie gestudeerd. Ik heb een warme belangstelling voor de medemens. Zonder onderscheid wie iemand is, wat zij heeft ervaren en of hij wel of niet gelovig is. Ik heb een passie om de ander geestelijk te ondersteunen met respectvolle aandacht voor hoe zij of hij in het leven wil staan.

Wat bied ik

Ik luister zonder oordeel naar uw verhaal om u te helpen uw gedachten te ordenen en om samen weer perspectief te vinden, als u dat voor uzelf misschien moeilijk geworden is. We hebben het over wat voor ú van persoonlijke betekenis is. Ik ben graag beschikbaar voor individuele gesprekken. Daarnaast ook voor groepsbijeenkomsten, overleggen, voorlichtingsbijeenkomsten, trainingen en spreken bij uitvaarten.

Hoe werk ik

We zien elkaar op afspraak bij u thuis of ergens anders, waar ik u kan ontmoeten met eventueel ook een ander, als u die erbij wilt hebben. Na een eerste gesprek zien we of we nieuwe datums af willen spreken. U kunt met of zonder doorverwijzing met mij contact opnemen.

Telefoon: 06 2194 3752​
E-mail: p.groen@gvthuis.nl

Voor mensen met een vraag