Suzanne Lub

Suzanne Lub

Suzanne Lub

Geestelijk verzorger

Wie ben ik

Suzanne, geestelijk verzorger, geworteld in de christelijke traditie en vertrouwd met meditatievormen uit West en Oost: aangenaam. Ik ben een open, recht door zee en creatief mens met talent om op mensen aan te sluiten. Vanuit mijn eigen praktijk ‘De Zwaluw’ begeleid ik mensen op hun levensweg.

Wat bied ik

Als u dat wenst, fiets ik naar u toe om in een u vertrouwde omgeving – thuis of ergens anders – van u te horen wat u op het hart ligt. Aansluitend op wat u vertelt, gaan we op weg. Daarbij krijgen uw onrust en vragen de ruimte die ze nodig hebben. Geeft angst benauwdheid? Dan vraagt dat aandacht voor de adem. Hebt u geen woorden? We laten de stilte spreken. Is uw lijf in rep en roer? We gaan naar buiten, lopen. Contact, in alle eenvoud en met diepgang.

Hoe werk ik

We staan stil bij wat u bezighoudt, wat het met u doet en voor u betekent. Ik begeleid u in het met aandacht luisteren naar wat in u opkomt. Nieuwe vragen misschien, herinneringen en de gevoelens en gedachten die daar bij horen. Toelaten geeft ruimte. Ruimte om te rouwen en nieuwe betekenis, rust en troost te vinden. Ik loop met u mee totdat u op eigen kracht uw weg kan vervolgen. Meer informatie:

Telefoon: 06 3848 5298
E-mail: s.lub@gvthuis.nl
Website: www.dezwaluwvliegt.nl

Voor mensen met een vraag